QLIPP-CIPN (neuropathie) project voor (mogelijke) deelnemers

Hoelang duurt het onderzoek?
De training duurt 8 weken. Na de training vragen wij u nog enkele vragenlijsten in te vullen. Het totale onderzoek duurt in totaal 6 maanden.

Training Omarm Pijn

De training richt zich op uw gedachten, gevoelens en reacties rondom uw pijn. U leert met meer aandacht in het hier en nu te leven, meer te leven vanuit wat u zelf belangrijk vindt en negatieve gevoelens en gedachten rondom uw pijn te aanvaarden. U leert dat aan hand van voorbeelden en korte meditatie- en andere oefeningen. De training is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

De training is volledig online. Dit betekent dat u op internet, zelfstandig, iedere week tekst en oefeningen doorloopt. In totaal kost u dit ongeveer 2 uur per week. U kunt zelf plannen wanneer u in de week aan de training werkt. Dit kan ook verdeeld zijn over meerdere momenten. De training bestaat uit 6 onderdelen. Iedere week wordt een nieuw onderdeel behandeld. In totaal kunt u 8 weken de tijd nemen om de volledige training te volgen.

U ontvangt tijdens deze 8 weken wekelijks feedback van een begeleider per e-mail. De begeleiding wordt gegeven door speciaal hiertoe getrainde personen die onder begeleiding van een GZ-psycholoog zullen werken. De begeleider die u feedback geeft zal altijd dezelfde persoon zijn.