NWO-Groot subsidie 2 miljoen voor PROFIEL

NWO-Groot subsidie 2 miljoen voor PROFIEL! Van muren vol post-its naar een binnengehaalde subsidie van 2 miljoen euro! Met deze NWO subsidie kunnen we een nog completer profiel van patiënten maken met behulp van verschillende meetinstrumenten. Bloed, lichaamsfuncties, beweging, voeding, cognitief. Alles om beter te begrijpen waarom de ene patiënt zoveel gezondheidsklachten na kanker(behandeling) heeft en de ander niet.

Post-its op muurDe aanvraag was een gezamenlijke inspanning van Tilburg University en IKNL. Verder waren betrokken: NKI, MUMC, het PHARMO instituut, UMCU, AMC, CentERdata, Erasmus MC en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Hier een link naar het eerste persbericht van Tilburg University: https://www.tilburguniversity.edu/nl/actueel/nieuws/nieuws-NWO-groot/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *