VOOR AYA’S (18-40 JAAR)

Krijg jij medicijnen tegen kanker via een infuus of pillen? Dan is er een grote kans dat je te maken krijgt met bijwerkingen. De AYA BijKanker project kan je helpen bij het bijhouden van deze bijwerkingen! Vul één keer per week digitaal een korte vragenlijst in over jouw bijwerkingen. Op de computer, of gewoon op je telefoon. Wanneer het jou uitkomt. Doe je mee?

Met de BijKanker app kun je bijwerkingen van de behandeling registreren via jouw telefoon of tablet of via een computer. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jouw klachten over de tijd veranderen. Deze klachten kun je bespreken met jouw behandelaar(s) die indien nodig iets kunnen doen om de klachten te verminderen. De gegevens die in de app geregistreerd worden, willen we graag gebruiken voor onderzoek. We doen onderzoek naar de bijwerkingen die patiënten hebben tijdens en na een behandeling tegen kanker en naar de invloed daarvan op kwaliteit van leven.

Voor meer informatie over deelname aan het project of praktische problemen, kun je naar de website www.profielstudie.nl/voor-ayas gaan, contact opnemen met de PROFIEL helpdesk via info@profielstudie.nl of bellen naar 088 – 234 6803 (tussen 8:30 en 12:00 uur).

Klik hier voor meer informatie voor (mogelijke) deelnemers.