Aanmelding AYA vragenlijst

Je hebt aangegeven dat je jonger was dan 40 jaar toen je de diagnose kanker kreeg, en mee te willen doen aan het onderzoek naar ‘Internetgebruik en online behoeften onder jonge mensen met kanker’.

In verband met de huidige privacywetgeving (AVG) is het noodzakelijk dat wij jou via een e-mailbericht unieke inloggegevens verstrekken om deel te nemen aan de online vragenlijst. Hieronder volgen de precieze stappen die bij de aanmeldprocedure horen:

  • Vul in de onderstaande invulvelden je naam en je e-mailadres in, en typ in het berichtenvak het woord “aanmelding” in.
    Gezien dit het standaard contactformulier van PROFIEL is, ontvang je direct een geautomatiseerde, korte standaard e-mail ter bevestiging van je aanmelding.
  • Het verstrekken van jouw unieke inloggegevens voor de vragenlijst, gebeurt handmatig binnen kantooruren. We streven ernaar om deze binnen één à twee werkdagen toe te sturen, afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je je aanmeldt.
  • Wanneer je je unieke inloggegevens hebt ontvangen, kun je inloggen bij PROFIEL. Na het aanpassen van jouw wachtwoord, kom je op jouw persoonlijke pagina terecht waar je het toestemmingsformulier kunt aanklikken. Hier wordt je eerst gevraagd toestemming te geven voor dit onderzoek.
  • Nadat je toestemming hebt gegeven, kom je weer terecht op jouw persoonlijke pagina waar de vragenlijst klaar staat om ingevuld te worden.

We doen ons best om de aanmeldingen zo snel als mogelijk te verwerken!

Houd je (spam)mailbox de komende dagen in de gaten. Mocht je binnen enkele dagen géén inloggegevens hebben ontvangen, neem dan even contact op via info@profielstudie.nl.

Alvast heel veel dank voor je medewerking!

Aanmelding AYA vragenlijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.