Gezocht: mensen met cognitieve klachten op het werk na kanker

Werken na een diagnose kanker blijkt soms niet gemakkelijk. Problemen met het geheugen of met concentreren kunnen ervoor zorgen dat u niet meer in staat bent uw werk uit te voeren zoals u gewend was. Deze problemen noemen we cognitieve klachten. Voorbeelden hiervan zijn: “Het lukt me niet om vergaderingen te volgen.” Of: “Ik ben vergeten waar ik voor de pauze mee bezig was.” Het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekt, met steun van KWF Kankerbestrijding, of een online cognitief revalidatieprogramma helpt om cognitieve klachten op het werk te verminderen. Vanuit PROFIELstudie ondersteunen we dit onderzoek.

 

Interesse in deelname? Bezoek www.i-worcstudie.com voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *