PROFIEL onderzoeker Simone Oerlemans in het nieuws

EINDHOVEN – Vrijdag 7 november is PROFIEL onderzoeker Simone Oerlemans gepromoveerd aan Tilburg University. Resultaten van haar promotieonderzoek zijn ook gepubliceerd op nu.nl. Resultaten van het onderzoek zijn onder andere: Ongeveer de helft van de patiënten die behandeld zijn vanwege lymfeklierkanker heeft last van aanhoudende vermoeidheid. Verder heeft ten minste een kwart last van neuropathie (tintelende handen en voeten) en een gevoel van lusteloosheid als gevolg van deze ziekte en de behandeling.

Promotie Simone OerlemansHet bericht dat op nu.nl is verschenen, kunt u hier bekijken: http://www.nu.nl/gezondheid/3913524/patienten-lymfeklierkanker-houden-lange-en-specifieke-klachten.html

Dr. Simone, van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *