De Crosswalk studie is van start!

De crosswalk studie is van start! De eerste 250 patiënten zijn uitgenodigd om een online vragenlijst in te vullen. In totaal zullen ongeveer 2600 patiënten benaderd worden. Het doel van de crosswalk studie is om omrekentabellen te maken om antwoorden van verschillende vragenlijsten te kunnen vergelijken. Kwaliteit van leven kan namelijk gemeten worden met verschillende vragenlijsten. Niet overal wordt dezelfde vragenlijst gebruikt. Om antwoorden van verschillende vragenlijsten met elkaar te kunnen vergelijken, zijn omrekentabellen nodig. Onderzoekers Simone Oerlemand en Nicole Ezendam hebben een subsidie binnen weten te halen, om met behulp van dit onderzoek deze omrekentabellen te kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie over de Crosswalk studie kunt u hier klikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *