De Crosswalk studie is van start!

De crosswalk studie is van start! De eerste 250 patiënten zijn uitgenodigd om een online vragenlijst in te vullen. In totaal zullen ongeveer 2600 patiënten benaderd worden. Het doel van de crosswalk studie is om omrekentabellen te maken om antwoorden van verschillende vragenlijsten te kunnen vergelijken. Kwaliteit van leven kan namelijk gemeten worden met verschillende vragenlijsten. Niet overal wordt dezelfde vragenlijst gebruikt. Om antwoorden van verschillende vragenlijsten met elkaar te kunnen vergelijken, zijn omrekentabellen nodig. Onderzoekers Simone Oerlemand en Nicole Ezendam hebben een subsidie binnen weten te halen, om met behulp van dit onderzoek deze omrekentabellen te kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie over de Crosswalk studie kunt u hier klikken.

5 gedachten over “De Crosswalk studie is van start!”

  1. Al met al is het me meegevallen. Operatie goed doorstaan . De bestraling viel na 2,5 week tegen daarna kwamen de problemen die ze niet voorspeld hadden. Wel goede steun gehad bij de bestralingen.
    Het gaat nu de goede kant op!
    Ik heb nog geen emoties gehad , nog geen traan gelaten, dit past niet bij mij. De huisarts zegt dat ik het geblokt heb. De tijd zal het leren.

  2. problemen met plassen. dus 6 weken een katheter gehad. Daarna een blaasontsteking. Nu gaat het plassen goed. ( dit alles na de bestraling van de prostaat).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *